Åbent: Mandag - Søndag: 8:00 - 18:00

Velkommen til DKL Rengøring & Vinduespolering ApS

DKL Rengøring og Vinduespolering ApS tilbyder services af høj kvalitet indenfor både privatrengøring og rengøring i virksomheder. Vi har gennem årene opbygget en stor erfaring indenfor såvel udendørsrengøring som indendørsrengøring i både private hjem samt i virksomheder.
FÅ ET TILBUD

INTROTILBUD

Første vask for
FRA KUN 149,-

Ring

Rengøring

i har gennem årene opbygget en stor erfaring indenfor såvel udendørsrengøring som indendørsrengøring i både private hjem samt i virksomheder.
LÆS MERE

Vinduespudsning

Vi udfører alle opgaver indenfor vinduespolering. Vores team har fra 2 -til 25 års erfaring i branchen. Der pudses på gammeldags manér, med vandanlæg, og hvis det er nødvendigt pudser vi også fra lift.
LÆS MERE

Industri

Hos JHL Rengøring & Vinduespolering ApS fokuserer vi i høj grad på kvaliteten af rengøringen hos de enkelte firmaer, så vores kunder får præcis den rengøringsservice, som opfylder deres behov. Dette gør vi blandt andet ved at holde os konstant orienteret omkring nye og banebrydende rengøringssystemer inden for erhvervs rengøring
LÆS MERE
Vi er klar

Vi er
Team

Jacob Carroll
Maud Moss
Fanny Cunningham
Se mere om os
Ejer

Daniel Kirk Larsen

For JHL Rengøring & Vinduespolering ApS er vores kunders oplevelser med os meget vigtige. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse sammen med den bedste rengøring, ved så vidt muligt altid at knytte vores medarbejdere til enkelte, individuelle kunder. På den måde kan vi i fællesskab skabe en positiv og varig kontakt. Vi mener at en struktureret og grundig erhvervsrengøring skal håndteres professionelt, dog stadig med fokus på vores kunden som person. Vi ønsker at skabe et rent og stabilt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger.
Vi kan tilbyde

VORES HJÆLP MED

Rengøring

Alle former for rengøring

Vinduespudsning

Vi udfører alle opgaver indenfor vinduespolering. . Der pudses på gammeldags manér, med vandanlæg.

Facade rens

Der findes tre slags vandbaserede metoder til rengøring af facader: højtryksrensning, iblødsætning og damp/varm trykvask.

Erhverv

Ingen skjulte gebyrer, miljøgodkendt og prisgaranti. Altid 15 års garanti på imprægnering! Ingen skjulte gebyrer, miljøgodkendt og prisgaranti.